Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Слухове поставят под въпрос участието на Rizla Suzuki в MotoGP.

2101 прочита 05.01.2009 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com
Упорити слухове хвърлиха сянка на съмнение върху участието на Rizla Suzuki във водещата мотоциклетна надпревара. Макар и многозначно едно скептично предположение на изпълнителния директор на Сузуки, че автомобилните производители в Япония съвсем скоро от шест ще останат само три, може да е послужило за отправна точка на слуховете. Още повече, че след оттеглянето от Световния рали шампионат (WRC), поставянето пред Сузуки на въпроса за участието на заводския им отбор в MotoGP е логично. Лично мениджърът на Лорис Капироси излезе с опровержително изявление, в което уверява, че италианецът и неговият съотборник Крис Вермюлен със сигурност ще застанат на старта при откриването на сезон 2009. 

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio