Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Дукати единствени печелят от участието си в MotoGP.

1811 прочита 05.01.2009 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com
Бяха направени разкрития за разходите, които големите производители правят, за да обезпечат присъствието си в MotoGP. Те сочат, че Хонда води по разточителност с $50 милиона годишно, а Дукати дава по $20 милиона, които обаче, изцяло се покриват от спонсорите на италианците. Сузуки и Кавазаки са на последните места, а името на Ямаха не се споменава, но истината за тях вероятно е някъде между първите две назовани имена. Направените анализи показват, че единственият производител, който излиза на печалба от участието си в MotoGP е именно Дукати. Италианската компания залага всичко на мотоциклетопроизводството и участието им в мотоциклетната Гранд При е част от стремежа да бъдат продадени колкото се може повече бройки с тяхната емблема. От друга страна за японските конкуренти моторите са само част от производствения им портфейл и подбудите за присъствие в този висш ешалон на мотоциклетния спорт при тях са други.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio