Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Indian съживени!!!

1896 прочита 19.01.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
Най-старата марка американски мотоциклети е отново в бизнеса и вече пусна в продажба първия си нов модел. Това е наследникът на прочутия круизър Indian Chief. Вресия 2009 на „Вожда” ще струва на мераклиите около $31 000 - $35 500.
 
На 4-ти октомври миналата година e било голямото откриване на фирмения магазин на Indian в Северна Каролина, където са разположени и производствените мощности на компанията. В стратегията на Indian за бъдещо развитие е залегнал плана да бъдат разкрити 50 представителства в САЩ до края на 2011 година, като 14 от тях вече се изграждат. Малко повече подробности ще намерите в извънредната статия от рубриката „Представяне”, посветена на темата.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio