Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Kawasaki Concours 14 в черно или червено за 2009 година.

1994 прочита 09.02.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
Kawasaki ни дават два нови цвята, от които да избираме за модела Kawasaki Concours 14 (или 1400 GTR, както е известен извън САЩ) през тази година. Concours 14 представлява зрял, класен спортен турър. Ето защо трябва да сме доволни, че новите му цветови варианти – черно или наситено червено – отразяват това. И двата цвята са по-добри от предишното сребристо в предаването на по-скъп вид на мотора, който действително не е такъв с цена $13 499 (за САЩ). Все пак става дума за тежък спортен турър от високия клас. Освен новите разцветки 1400 GTR не получава други подобрения за 2009 година, но с мощност 155 к.с. и максимална скорост 250 км/ч едва ли му трябват такива.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio