Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Шикалкавения около календара на MotoGP.

1877 прочита 15.02.2009 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com
Възможно е разместване в календара на MotoGP, поради проблеми с финансирането на новоизграждащата се писта Балатон, където на 20-ти септември трябва да се проведе състезанието за Голямата награда на Унгария. По всичко личи, че световната финансова криза ще попречи строежът да бъде завършен в срок и като евентуален заместник на Балатон се споменава също новата писта Портимао, в Португалия. Датата 20-ти септември, обаче, е само две седмици преди регламентирания кръг от календара, насрочен за 4-ти октомври и определен да се проведе на другата португалска писта Ещорил. Ето защо в стремежа си да запазят 18-те старта, планирани за сезон 2009, организаторите на шампионата търсят и други варианти за домакин на 14-я кръг. При всички случаи стартът ще е европейски. 
 
Портимао ще приеме финалното рали в Супербайк на 25-ти октомври, което е предвиденият дебют за това ново състезателно трасе, разбира се, при нормални обстоятелства. 


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio