Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Shift лансират изцяло нова колекция екипировка за жени.

3049 прочита 18.02.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
В изблик на несъгласие с традиционната практика в индустрията, компанията Shift нае жена, за да създаде новата им колекция, насочена към дамите. Бившата дизайнерка на Alpinestars Соня Лунардон съчетава класен дизайн с уникална функционалност, предлагайки на дамите нещо доста по-различно от баналното розово, с което мъжете-моделиери винаги обличат нежната половина на моторджийското съсловие. Разбира се, различията не са само в цветовите решения. Сега дамите най-накрая ще получат екипировката, от която имат нужда, а не такава, която мъжете си мислят, че би удовлетворила по-специфичния им вкус. Shift се опитват чрез тази нова колекция да преодолеят пропастта между търсения от жените моден ефект и надеждността на крайния продукт. 

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio