Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Кавазаки в MotoGP с един мотор и Меландри на него.

2165 прочита 26.02.2009 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com
Cагата около участието на Кавазаки в MotoGP този път може би наистина завърши, при това по малко очакван начин. В крайна сметка Кавазаки ще се състезават в MotoGP през сезон 2009, но отборът на "Зелените" ще бъде представен само от една машина, управлявана от италианеца Марко Меландри. Спекулациите, които и E-moto cafe публикува, около бъдещето на Меландри в автомобилните серии Speedcar, явно са били просто блъф.
 
Ето официалното изявление на компанията по въпроса:
"Кавазаки стигна до приемането на този нов отборен подход в резултат, от една страна на нуждата значително да се съкратят инвестициите за участие в MotoGP и от друга - поради необходимостта от взимане на конструктивно решение, удовлетворяващо всички засегнати страни." (със съкращения)
 
Прозрачността на цялата ситуация ни тласка в една конкретна посока обаче, където това половинчато решение изглежда като нищо повече от извинение пред Dorna, за да не плащат японците крупни неустойки по договора си с организаторите на мотоциклетната надпревара.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio