Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

В MotoGP: Сбогом Балатонринг, здравей Хунгароринг!

1898 прочита 13.03.2009 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com
Вече официално стана факт отпадането от календара на MotoGP на новостроящата се унгарска писта Балатонринг. Както E-moto cafe писа преди месец, провеждането на мотоциклетното състезание за Голямата награда на Унгария беше поставено под въпрос във връзка със световната икономическа криза. Страховете са били основателни, защото испанската фирма, натоварена с изграждането на спортното съоръжение, не е спазила срока за погасяване на свои кредити. В последствие строежът е замразен, а ралито на 20-ти септември отменено. Новото по темата е, че унгарското правителство се опитва да задържи MotoGP в пределите на страната, като предлага въпросния кръг от шампионата да се състои на пистата Хунгароринг, която обаче, тепърва трябва да бъде одобрена от FIM. Балатонринг евентуално ще бъде включена в календара за сезон 2010.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio