Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Проектът Hayate.

1659 прочита 13.03.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
Hayate е името на новия отбор, сформиран от останките на Kawasaki Racing Team, който ще участва в MotoGP шампионата през тазгодишния сезон. По-официално изложено Hayate е проекта на Кавазаки да се състезава само с една машина, която освен всичко друго няма да получава подкрепа от заводите на компанията, а ще разчита единствено на заложения при създаването й потенциал. След като 80% от зимната подготовка също бяха пропуснати не ни остава да се надяваме много на Марко Меландри, който на свой ред премина през поредица формални процедури, първо разтрогвайки договора си с Kawasaki Racing Team и след това подписвайки нов такъв с Hayate, но при значително по-неизгодни финансови параметри. Името Hayate идва от японски и означава "ураган" - ураганът, който помете заводския отбор на Зелените, може би.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio