Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

100 000 евро и е ваш. Това е MV Agusta F4CC.

2721 прочита 30.03.2009 0Коментара Добави коментар motorcycle.com
Проектиран от дизайнера „тежка категория” Масимо Тамбурини и директора на MV Agusta Клаудио Кастилиони, F4CC ще бъде най-ексклузивният и недостъпен спортен мотоциклет правен досега. Знае се, че 90% от компонентите му ще бъдат ръчна изработка, а приложените за тяхната изработка материали ще са титаний и въглеродни нишки. Само 100 бройки ще бъдат произведени. 
 
Ако сте готови да платите исканата сума, насреща ще получите 200 к.с. мощ, двигател с обем 1078 куб. см и максималната скорост от порядъка на 313 км/ч. Като допълнение, в комплект с мотора, всеки купувач ще бъде зарадван с швейцарски часовник, носещ марката Girard-Perregaux и екземпляр от ограничена серия кожени якета, дело на италианската модна къща Trussardi.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio