Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Десет дни остават до началото на сезон 2009 в MotoGP, който ще наблюдаваме по БНТ.

2195 прочита 02.04.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
До първия старт в MotoGP за 2009 година остават само десет дни и всички тръпнем в очакване. Много перипетии съпътстваха паузата между предишния и този сезон в MotoGP, но в крайна сметка спортът надви световната икономическа криза и дори, за пръв път от доста години насам, ще гледаме състезанията по Българската национална телевизия и то в преки предавания - отнася се за Кралския клас. Борбата в по-ниските класове ще можем да следим пряко по Евроспорт. 
 
Последните слухове около тазгодишните претенденти за титлата витаят най-вече около личността на Дани Педроса, който продължава да има проблеми с коляното, което беше оперирано неотдавна. Това застрашава неговите амбиции да спечели шампионата, а се дочува и че от неговия отбор са готови да натиснат бутона „катапултирай” на младия испански пилот, ако се провали и тази година.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio