Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Moto & Extreme Show – 08-12.04.2009, Интер Експо и Конгресен Център – София.

1592 прочита 03.04.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
В рамките на пет дни, между 08-12.04.2009, ще се проведе първото издание на международната специализирана изложба Moto & Extreme Show, на която почитателите на екстремните спортове и мотоциклетизма ще видят всичко най-актуално в бранша. Домакин на мероприятието ще е столичният Интер Експо Център. 
 
На изложението ще бъде представена богата гама от продукти – от специализирана екипировка за екстремни спортове до нови модели сърфове, спортни аксесоари, АТВ-та, мотоциклети, мотопеди.
 
Афишираната цел на Moto & Extreme Show е не само да представи различни аспекти на спорта и мотоциклетизма, но и да създаде предпоставки за развитието на спортната култура на българина. 
 
Роботното време на изложбения салон ще е от 10:00-19:00 часа в периода 8-11 април и от 10:00-16:00 часа на 12-ти април, когато е закриването.
 
Всеки, който иска да се възползва от възможността за безплатен вход на изложението, може да го направи тук.
 
Организатор на мероприятието е Агенция Булгарреклама.
 
В същия период Интер Експо Център ще е арена на още две изложениея: Sofia Yacht Show и Лов и оръжие, риболов и свободно време.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio