Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Zero S - най-бързият, най-лекият, най-чистият и най-забавният електрически мотоциклет.

1519 прочита 09.04.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Мотоциклетът Zero S представлява революционно, изцяло електрическо супермото, задвижвано с помощта на литиево-йонни батерии. Освен това той впечатлява с ръчно изработената си алуминиева рама, отличното съотношение на мощност (4 kWh) към тежест (102,1 кг) и много добрата автономност (97 км), предоставена от електрическия пакет Z-Force. Зареждането на батериите би трябвало да отнема по-малко от 4 часа, а с тези характеристики Zero S има потенциала да превземе градската джунгла, каквато е и целта.

Преди броени дни производителите от Zero Motorcycles обявиха, че отрочето им ще влезе в производство, така че всички почитатели на двуколесните с афинитет към природосъобразния живот има за какво да помечтаят. Обявената цена на електрическия мотоциклет в САЩ е $9950.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio