Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Шлемове и броня

Екипировка SIDI

2516 прочита 02.05.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

 

SIDI е най-известния производител на обувки за колоездене и мотоциклетизъм. Компанията е италианска, основана е през 1960 година и носи името на своя създател и настоящ президент Дино Синьори (SI-gnori DI-no). Синьори, който от малък е страстен колоездач, започва бизнеса си с обувки - за планинско колоездене в самото начало - още на 15-годишна възраст. В градчето Мазер, провинция Тревизо, той отваря занаятчийски магазин. Едва ли е осъзнавал, че с това полага основите на най-предпочитаната марка обувки със защитно предназначение в света. SIDI се превръща именно в това след годините на усъвършенстване и поддържане на близки отношения с професионалните спортисти от колоезденето и мотоциклетизма, които оценяват продукцията на италианската фирма най-високо, избирайки ги за част от своята защитна екипировка. Днес клиенти на качествените обувки SIDI далеч не са само спортистите, но остава факта, че повече колоездачи спират избора си на SIDI, отколкото на всички други марки взети заедно. С навлизането в света на моторизираните двуколесни нещата също вървят в тази посока за италианската компания. Крис Вермюлен, Колин Едуардс и Лорис Капироси са само някои от пилотите в MotoGP, обвързали своята безопасност с обувките SIDI.

Специални стелки от SIDI

Специални стелки от SIDI
До 80-те години SIDI произвеждат цялата си колекция само от естествена кожа и дърво за подметките, но с навлизането на пластмасата и въглародните съединения, актуалните предложения от каталога на компанията включват и тези материали в своя състав. SIDI предлага по-достъпни цени от Dainese, но по-високи от Alpinestars.

SIDI Streetburner

SIDI Streetburner

SIDI Way Rain

SIDI Way Rain

SIDI Vertigo Corsa

SIDI Vertigo Corsa

SIDI Crossfire SRS

SIDI Crossfire SRS

Други снимки в рубриката

31.05.2011     |        Шлемовете O'Neal
07.02.2011     |        Шлемовете Grex
17.06.2010     |        Екипировка Joe Rocket
Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio