Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Fischer MRX - новият американски спортен мотоциклет вече е в продажба.

2234 прочита 15.05.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
Първият Fischer MRX беше доставен на своя собственик в Минеаполис, Минесота вчера (14.05.2009). Специални бройки от ръчно изработения спортен мотоциклет можеха да бъдат поръчани още през месец април, а след очертаващото им се скорошно изчерпване мотоциклетът ще започне да се появява в шоурумовете на избрани дилъри.
 
Fischer MRX използва 647-кубиковият, четиритактов, водно охлаждан, двуцилиндров, V-образен двигател (с 90-градусов ъгъл между цилиндрите) от Suzuki SV650. Японският агрегат обаче, се помества в изцяло американска рама, направена от американски алуминии и то в САЩ, при това по американска технология. Чудно как се вземат на сериозно с тези си досадни демонстрации на криворазбран патриотизъм, но е факт, че американщината на Fischer не подлежи на съмнение. Бивши космически инженери са конструирали аеродинамичните декоративни панели на шасито, използвайки стъклопласт и въглеродни нишки. Резултатът е един много лек (само 167 кг сухо тегло) едноместен спортен мотор със своя собствена идентичност и биещо в него японско сърце. Цената на Fischer MRX в САЩ е $7995. Повече технически подробности и фотографии можета да намерите тук.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio