Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Шефът на MV Agusta обвинен в индустриален шпионаж от Ducati.

1642 прочита 21.05.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
Главният директор на MV Agusta Енрико Д’Онофрио, наскоро назначен от собствениците Harley-Davidson, е бил обвинен в индустриален шпионаж от Ducati, където до неотдавна същият беше главен финансов секретар. С поста си в Ducati Д’Онофрио е имал и широк достъп до класифицирана информация, което сега е дало достатъчно основание на бившите му работодатели да го оставят в ръцете на Guardia di Finanza – италианската държавна агенция по финансите. Засега Ducati се въздържат от коментар по така създалата се ситуация, но се предполага, че при обиска в жилището на виновника е бил иззет личният му лаптоп, в който би трябвало да се съдържат доказателствата за обвиненията в шпионаж. Повече подробности, когато се разкрият.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio