Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Aprilia Tuareg възроден?

2384 прочита 25.05.2009 0Коментара Добави коментар topspeed.com
Научихме новината, че Aprilia са в напреднал стадий на разработване на нов висококапацитетен ендуро мотоциклет. Въпросният модел е бил забелязан на тестовата си обиколка по италианските пътища редом до KTM 990 Adventure. Счита се, че това ще е завръщане, макар и не сигурно, на името Tuareg в моделната гама на компанията от Ноале. След две десетилетия в забрава, моторът, създал толкова много ездачи по цял свят, изглежда ще поизтупа прахта по себе си, за да бъде представена осъвременената му версия на световното мотоциклетно изложение EICMA, в Милано, през ноември. 
 
Двигателят най-вероятно ще бъде с работен обем 1200 куб. см, но вървят спекулации за евентуалното оборудване на двуколесното и със 750-кубиков агрегат (взет от Shiver), за да се привлекат последователите на серията Pegaso.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio