Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

За Първия международен фестивал на мотора в Приморско 2009 година.

1716 прочита 06.06.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net чрез Зорница Буковска
Организираният от мотоклубовете „Лъвски сърца” – Приморско и „Морски братя” – Бургас Първи международен фестивал на мотора се провежда от 02.06. в местността „Перла” край Приморско. Първоначалната крайна дата на фестивала, носещ името „Мотомания” 2009, беше 12.06., но със специалното разрешение на кмета на град Приморско госпожа Лиляна Димова, проявата ще бъде удължена с три дни, приключвайки на 15.06. Последното идва да покаже, че провеждането на това първо по рода си мотоциклетно мероприятия в България става не без подкрепата на общинската власт.
 
Организаторите са се погрижили да предложат разнообразна и весела програма на всички участници във фестивала. За доброто настроение вече се погрижи лично легендата на „Юрая Хийп” Кен Хенсли. Това стана на откриването на мото-феста. Провеждат се още състезания по надяждане, надяждане без ръце и други подобни забавни съревнования, а днес (06.06.) от 14:00 на летището край Приморско ще започнат състезателните гонки, обхващащи класовете „Скутери”, до 650 куб. см, до 1000 куб. см, над 1000 куб. см и „Чопъри”. В тази връзка мотоклуб „Лъвски сърца” – Приморско и мотоклуб „Морски братя” – Бургас Ви канят да присъствате. На гонките можете да станете свидетели и в неделя.
 
Успех на организаторите и много забавление за всички участници в Първия международен фестивал на мотора „Мотомания” 2009!


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio