Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Ural T – нов мотоциклет с кош от ИМЗ.

3265 прочита 07.06.2009 0Коментара Добави коментар thekneeslider.com
Ural T е най-новото предложение, идващо от Ирбитския мотоциклетен завод. Моделът Т, също като прословутия едноименен Ford от началото на 20 век, се отличава с аристократичния си черен цвят, допълнен от няколко елегантни ивици в червено. Високо поставеният преден калник пък издава оф-роуд заложбите на машината. Но, както почти без изключения се случва, Ural не предлагат нищо... радикално в случая е много силна дума, затова ще заложа само на... ново.
 
Това си е все същата позната платформа, задвижвана от двуцилиндровия боксерен двигател, който дава мощ 40 к.с. на триколесния мотоциклет. Запалването е електронно и представлява най-близкия досег на Ural T до нашето съвремие. Скоростната кутия е 4-степенна плюс задна предавка. Отпред имаме единична дискова спирачка Brembo, а отзад и на коша – традиционните за марката барабанни. Разбира се, новото предложение от ИМЗ носи същите класически ретро черти, като останалите мотоциклети с кош от каталога на руската марка. Това автоматично го прави обект на повишено внимание. Базовата цена на Ural T в САЩ е $9999.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio