Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Дебютното мотоциклетно състезание без вредни емисии - TTxGP - получи своя първи победител.

1552 прочита 13.06.2009 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com
Пилотът на отбора Agni Роб Барбър спечели победата в първото по рода си състезание с електрически мотоциклети TTxGP. Задвижваният с батерии мотор затвори единствената състезателна обиколка за 25:53:50 със средна скорост от 140,59 км/ч. Тези постижения са и новите световни рекорди за най-бърза обиколка с електрически мотоциклет и най-висока средна скорост с такъв по легендарното Планинско трасе на остров Ман. В най-бързия участък от състезателния маршрут Барбър е развил максимална скорост от 157,26 км/ч върху своя мотоциклет. Последният разполага с шасито на GSX-R, така че на това отдаваме голяма част от заслугата за безапелационната победа, без да омаловажаваме приноса на пилота и използваните еко-технологии.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio