Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Инициатива „Безопасността по пътищата зависи от МЕН!”

1724 прочита 15.06.2009 0Коментара Добави коментар Хонда фенклуб България

"15 юни, 2009 г., гр. Велико Търново - Автомобилно шествие по улиците на старата столица събра повече от 500 почитатели и над 200 автомобила с марка Хонда. Те бяха дошли от над 40 населени места в цялата страна, за да вземат участие в инициативата на „Хонда Клуб България" и да заявят своята ангажираност към отговорното и безопасно поведение на пътя.

Момичета-регулировчици спираха автомобили в централната част на града и раздаваха информационни брошури, в които по забавен и интересен начин се напомня за важни правила за пътна безопасност. Спирайки автомобилите с цветя, вместо с палки, те ги призоваваха за повече отговорност на пътя. Тези инициативи са част от кампанията „Безопасността по пътищата зависи от МЕН!" на националният Хонда-фенклуб, която стартира преди седмица.

Това бе и мотото на шестата поредна годишна среща, която се проведе от 12 до 14 юни във Велико Търново с подкрепата на Община Велико Търново, генералния спонсор на събитието Бензиностанции ЕКО и официалните спонсори М&С Ауто и ОМБРЕ Сервиз. Чрез избраното мото и осъществените мероприятия на тази тема, участниците изразиха ангажимента си към разумното и отговорно поведение на пътя. Текстът на мотото е изписван с букви, състоящи се от миниатюрните имена на хората, които подкрепят инициативата - всички участници в срещата и други хора, подкрепили начинанието в специално подготвен за целта Интернет сайт (www.honda2009-bg.com).

Като част от инициативата бяха поставиха 10 транспаранта с мотото по улиците във Велико Търново с призив за разумно и безопасно шофиране.

На пистата в с. Ресен до Велико Търново се проведоха състезания по ДРАГ Рейсинг, Майсторско шофиране и конкурс за "Хонда на годината 2009". В тях взеха участие над 60 автомобила с марката Хонда. Участниците в срещата показаха завидни умения за управление на автомобилите си и демонстрираха висока скорост на пистата. По този начин те показаха, че пистата, а не пътищата из страната, е мястото за високи скорости и съревнования."
 
E-moto cafe се присъединява към инициативата и призовава всички отговорни колеги мотоциклетисти, не само тези, чиято вярност принадлежи на Хонда, да дават положителен пример, като спазват правилата за движение по пътищата.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio