Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

American Honda Motor Co. стана на 50 години.

1620 прочита 16.06.2009 0Коментара Добави коментар motorcycle.com
На 11.06.2009 американското подразделение на световния мотоциклетен гигант Honda отбеляза 50-тата си годишнина. American Honda е основана на същата дата преди 50 години в Лос Анджелис, Калифорния. Тогава това е първият филиал на Honda извън Япония, а целта зад откриването му е била да се продават моделите Cub, Dream и Benly на американския пазар. В първата година от съществуването на American Honda Motor Co. биват продадени едва 1700 бройки, но след още 20 години Honda се превръща в първия японски производител на мотоциклети, който има собствено производство в САЩ. То се осъществява в Мерисвил, Охайо от 1979 година насам. 
 
Американският клон на компанията гледа напред към нови 50 години, белязани с успех.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio