Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Новият корпоративен вид на Honda Motorcycles.

2780 прочита 04.07.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
С появата в Интернет на два от последните двуколесни проекта на Honda се забеляза и голяма прилика в техния дизайн. Това подсказва възприемането на нов корпоративен вид за бъдещите модели на компанията. Той се разчита най-лесно във фара, който дава тон на цялата предница, както при очаквания през 2010 година обновен VFR, така и при новия скутер Faze 250, предназначен за японския пазар. Този предполагаем нов имидж на мотоциклетите Honda вече намира широко неодобрение сред най-верните почитатели на марката, съдейки по коментарите, които намираме за това. Като цяло и VFR и Faze са интригуващи машини, но дали използването на същите дизайнерски решения за всички предстоящи разработки на японския производител ще е удачно, подлежи на съмнение.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio