Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Piaggio Group публикува своя план за развитие 2009-2012.

1723 прочита 10.07.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
Преди седмица италианският концерн Piaggio обяви плана си за развитие за периода 2009-2012 година. Според него Piaggio Group ще работи за засилване индивидуалността на отделните марки, които притежава и освен това ще се насочат усилия към разработването на спортни мотоциклети от средния клас. Не се съобщават работни обеми и конфигурации на двигателите, което оставя широко поле за спекулации, но след като Aprilia е спортното лице на концерна, то се очаква именно този производител да разшири гамата си с въпросните модели от средния клас. Току-виж догодина наблюдаваме Aprilia и в Суперщок 600 сериите.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio