Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Шпионски снимки на Aprilia Tuono V4 директно от пистата Мизано.

2370 прочита 29.07.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
Очакваният нов мотоциклет на Aprilia е почти пълно копие на другия дебютант в каталога на италианската марка за тази година - RSV4R. Tuono V4, както изглежда от последните шпионски снимки, направени по време на тестова сесия с новия мотор на пистата Мизано, впечатлява с липсата на всякакви пласмасови спойлери и кори по себе си, грозноватия малък фар в стила на модела Dorsoduro, където подобен дизайн се вписва далеч по-успешно и огромния ауспух с главно "О". Всеобщото мнение е, че крайния производствен вариант на въпросния мотоциклет ще бъде цивилизован с добавянето на малко пластмаса тук и там, за да се скрият някои от грозните му черти и за да се подчертаят красивите. Друга информация към момента не е налична.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio