Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Обновеният Yamaha VMAX за 2010 година: червена боя срещу $1500

2017 прочита 06.08.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
Несъмнено впечатляващият модел VMAX на японската компания Yamaha през 2010 година ще е наличен и в червена окраска. Легендарният мотоциклет тежи над 300 кг, а мощността му е почти 200 к.с., следователно, едва ли болшинството мото фенове са били лишени от сънища, в които са горди притежатели на този звяр. Е, вече можем да го сънуваме и в червено, защото това е всичко, което можем да очакваме като новост по модела за следващата година. Цената на актуалната версия на VMAX в САЩ е $17 990, докато тази за 2010 година ще е $19 500. Простата аритметика показва, че цената на новата боя излиза $1510. Yamaha за пореден път ни „впечатляват” с подхода си във времената на повсеместна икономическа рецесия.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio