Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Кейси Стоунър ще пропусне следващите три старта от сезона в MotoGP.

1908 прочита 11.08.2009 0Коментара Добави коментар fasterandfaster.net
Поради влошеното си здраве, Кейси Стоунър няма да вземе участие в следващите три състезания от MotoGP. Световният шампион за 2007 година би трябвало да се завърне едва за старта в Португалия през месец октомври. Въпреки тежкото физическо изтощение, от което, по негови думи, страда Стоунър, засега той отдържа третото място в общото класиране при пилотите, след съотборниците във Fiat Yamaha Team Роси и Лоренсо. Неговата борба за титлата обаче, практически, приключва дотук. Самият Стоунър изрази съжалението си от това положение, изтъквайки и подобреното представяне на своя мотоциклет в последните няколко кръга от надпреварата. Младият австралиец изрази още и надежда, че ще е напълно готов, когато дойде време за състезанието в Португалия. 
 
Ducati Marlboro Team подкрепят изцяло своя първи пилот и приемат така създалата се ситуация с очакване за реванш през 2010-та, а E-moto cafе се присъединява към тях в пожеланията за бързо и успешно възстановяване на Кейси. 


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio