Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Orange County Choppers разчупиха стереотипа и направиха електрически мотоциклет.

3362 прочита 15.08.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
Siemens са поръчали на известните телевизионни звезди и производители на къстъм мотоциклети от OCC да направят за тях електрически чопър. Той ще помогне в промотирането на новата технология за зареждане Smart Grid (зарядното си комуникира с електрическата система и зарежда батериите, когато тя не е натоварена и електроенергията е по-евтина), която Siemens се опитват да наложат в САЩ. Представянето на ексклузивния мотоциклет се състоя в Кълъмбъс, Охайо, където Пол-старши го беше яхнал, очевидно пренебрегвайки закона за задължително носене на шлем в северния щат. 
 
По ирония на съдбата, първият електрически чопър на OCC се оказа не само по-тих, а и по-бърз от предишните им бензиновите разработки. Измерената му максимална скорост е около 161 км/ч. След няколко телевизионни появи „зелената” двуколесна машина ще бъде продадена на търг с благотворителна цел.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio