Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Авто Фест Варна 2009 и този път с оскъдно присъствие на мотоциклети.

2337 прочита 28.08.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
За поредна година автомобилното изложение във Варна беше по-малко и по-вяло от преди. Затвърди се и тенденцията мотоциклети почти да липсват на този форум. Срамът измиваха единствено Krisgroup с два от топ-моделите на Suzuki и триколесния Can-Am Spyder до тях. Представители на двуколесния свят бяха още и два скутера на щанда на френската марка Peugeot, с което обаче, мотоциклетното присъствие се изчерпваше. Разбира се, този факт лесно може да се оправдае с автомобилната тематика на мероприятието. И все пак разочарованието остава. 
 
Ако трябва да се абстрахираме от това, най-ефектни бяха няколкото ексклузивни автомобила, участвали в предаването TopGear. Не липсваха и други интересни неща, но те не засягат нашия свят, този на две колела.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio