Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Първи снимки на Suzuki GSX-R125 – така ли ще изглежда наистина най-малкият Гиксър?

2581 прочита 01.09.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
От вчера в електронното пространство циркулират първите снимки на Suzuki GSX-R125. Японският производител от Голямата четворка вече разкрива картите си за 2010 година, като малкият суперспортен мотоциклет ще се нареди редом до Honda CBR125 и Yamaha YZF-R125. Също като тях и GSX-R125 успешно копира дизайна на по-големите мотоциклети със същите инициали в имената им. С това конкуренцията в конкретния сегмент се изостря, а навлизащите в света на двуколесните ще имат още една алтернатива при избора си на първа машина. Техническите характеристики на новото Сузуки се очаква да са приблизително идентични с тези на конкурентните му модели – около 15 к.с. мощност и +/- 120 кг сухо тегло. Снимката може да не представя в точност 125-кубиковият мотор, затова остава въпросът – „Така ли ще изглежда наистина най-малкият Гиксър?!” „Нещо такова” - вероятно, би бил правилният отговор.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio