Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Moto Morini подготвят дебюта на супермото, базирано върху модела Granpasso 1200.

1697 прочита 03.09.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
Италианският мотоциклетен производител Moto Morini официално ще представи осмия модел от своята гама през ноември, в рамките на изложението EICMA. Машината е базирана на Granpasso 1200 и попада в класа супермото. Двигателят (двуцилиндров, V-образен, 1187-кубиков, с водно охлаждане), рамата и шасито са същите като при мотоциклета-първообраз. Разликите се крият в премахнатия въздушен обтекател, ауспухните тръби, разположени симетрично от двете страни на мотора и шосейните гуми. Естествено, не липсват различия също в настройките на двигателя и окачването. Новият представител на Moto Morini ще се изправи срещу конкуренцията на Ducati Hypermotard и очаквания в скоро време Ducati Strada Aperta.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio