Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Прототипи

Прототипът BMW IMME 1200

5929 прочита 01.11.2008 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

 

BMW IMME 1200 е концептуална разработка на двама французи студенти по дизайн от ISD (International School of Design). Проектът за IMME 1200 е базиран около двигателя на BMW R1200 (естествено боксерен) още от самото си начало и с това той привлича вниманието на инженерите от едноименния баварски гигант. Те прегръщат идеята и помагат при създаването на прототип за провеждащото се през 2006 г. в Кьолн Intermot Motorcycle Show.

Всички части за направата на BMW IMME 1200 са официално легализирани, което е значителна крачка в посока на желаната метаморфоза от концепция към серийно производство. Евентулното стъпване на този интригуващ прототип на поточната линия, обаче ще отнеме още известно време, през което всички мото ентусиасти с новаторски дух ще тръпнем в очакване.

Детайли

Детайли
 Марка BMW
 Модел IMME 1200
 Година на проекта
 2006
 Година на влизане в производство
 -
 Двигател 1200 cc боксерен двуцилиндров

Футуристичен дизайн и френска абстрактност

Футуристичен дизайн и...
Твърде радикалната концепция може да се окаже трудна за възприемане.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio