Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Mac Motorcycles вероятно ще се обърнат към Yamaha за двигатели.

2124 прочита 10.09.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
Новата британска мотоциклетна марка, за чието възникване E-moto cafe писа в края на май, най-вероятно ще прибегне до Yamaha за доставка на двигатели. Mac Motorcycles има работни проекти за четири модела - Peashooter, Spud, Ruby и Roarer, - които бяха развити около едноцилиндровия въздушно охлаждан двигател на Buell Blast 500. След като Harley-Davidson обаче декларираха, че през 2010 година вече няма да произвеждат Buell Blast 500, британците останаха без евтини двигатели за своите мотоциклети. Ето защо Mac живо обсъждат варианта за двигателя на Yamaha XT660Z, който се използва от поне още половин дузина двуколесни. Освен изход от задънената улица това ще означава повече мощност за сметка на малко от първоначалния сексапил, присъщ за моделната гама на Mac. Независимо от смяната надеждността би останала на същата висота, евентуалният ремонт би бил все така евтин, а резервните части за агрегата на Yamaha XT660Z са дори по-широко разпространени от тези за Buell. Ако това е пътят към спасението, то дано Mac Motorcycles го извървят докрай.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio