Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Motus Motorcycles - още една от родените в условията на икономическа криза мотоциклетна компания - ще си партнира с Pratt and Miller Engineering.

1644 прочита 17.09.2009 0Коментара Добави коментар thekneeslider.com
Създадената само преди няколко месеца мотоциклетна компания Motus Motorcycles обяви сътрудничеството си с Pratt and Miller Engineering, които са водещият отбор в автомобилните 24-часови състезателни маратони през последните години. Освен това Pratt and Miller Engineering са познати с високотехнологичните похвати, които прилагат в работата си и най-вече по отношение на аеродинамиката. Не случайно компанията често работи за военната индустрия като осъществява изпитания на бойни ракети и участва в други класифицирани проекти на военните. Ето защо приносът на хай-тек фирмата в оптимизиране на аеродинамичните показатели на мотоциклетите от серията MST, която заедно с Motus Motorcycles ще разработват, би бил неоценим. Едно такова партньорство силно завишава очакванията към крайния продукт, но както виждаме от скицата, очаква ни наистина ексклузивен мотоциклет. MST-01 е първият от серията и изглежда ще попада в категорията спортен турър, разбира се, ако това отзад са вградени багажни отделения. Той ще се задвижва от четирицилиндров V-образен двигател. Несъмнено това ще е вълнуващо попълнение в редиците на двуколесните.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio