Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Ducati пуска по-малка версия на Hypermotard 1100?

1616 прочита 23.09.2009 0Коментара Добави коментар
От сигурни източници, близки до италианския мотоциклетен производител Ducati, беше потвърдена информацията, че болонската компания ще предложи по-евтина и не толкова агресивна алтернатива на модела Hypermotard 1100. Новата олекотена версия ще се казва Hypermotard 796, но въпреки името въздушно-охлажданият V-образен двуцилиндров двигател, който ще задвижва машината е не друг, а този на Ducati Monster 696. За да се оправдае означението „796” обаче, е вероятно агрегатът да претърпи известни корекции, по-скоро в посока по-добро ускорение, отколкото прибавяне на няколко коня към показателя за мощност. Други логични промени в Hypermotard 796, целящи сваляне на цената от равнището на 1100-кубиковата версия, биха били използането на нерегулируеми вилки и други подобни, характерни за Monster 696 особености. До известна степен този информационен теч може да се окаже и само спекулация, но мотоциклетът-предмет на темата трябва да бъде официално обявен пред пресата на 12-ти октомври.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio