Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Kawasaki с две нови предложения само за европейския пазар.

2935 прочита 25.09.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
Японският производител от Голямата четворка – Kawasaki – пуска за 2010 гоидна два нови модела мотоциклети, насочени към начинаещите ездачи в Европа. Това са ендурото KLX125 и базираното върху същата платформа супермото D-TRACKER 125. Очакванията са за не повече от 12 к.с. мощност и около 125 кг сухо тегло, но елегантното телосложение, стоманената рама тип люлка и големия ход на окачването ще направят тези машини достатъчно способни на и извън пътя. В стилистично отношение те си приличат изключително много, като някои от забележимите разлики при D-TRACKER спрямо KLX са формата на предния калник и тази на огледалата, таблото с уредите (тук вдъхновено от ER-6n) и, разбира се, гумите. С тези два модела Kawasaki продължават своята отдавнашна традиция да поддържат близко приятелство с току-що навлизащите в света на мотоциклетизма.
 
Цените на D-TRACKER 125 и KLX 125 остават неназовани засега, но вече настъпи сезонът на премиерите за следващата година и съвсем скоро ще разберем.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio