Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Догодина Бен Спийз с голяма доза вероятност ще премине в отбора от MotoGP Monster Yamaha Tech 3, замествайки Джеймс Тосланд.

2147 прочита 28.09.2009 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com
Официално изявление относно трансфера на Бен Спийз от Superbike в MotoGP се очаква още утре (29.09.2009). То ще сложи край на дългите спекулации около името на младия тексасец, свързващи го с преминаване в редиците на Monster Yamaha Tech 3. Там се готви рокада, при която Спийз ще заеме мястото на британеца Джеймс Тосланд. Последният се очаква, на свой ред, да се завърне в Superbike шампионата, където с двете си титли през 2004 и 2007 година има изградена солидна репутация.
 
Досега Спийз лично не е потвърждавал слуховете, но е чут да казва, че не се страхува да опита нови неща. Утре завесата се вдига.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio