Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Нов Triumph Rocket III Roadster идва през 2010 година.

2060 прочита 03.10.2009 0Коментара Добави коментар fasterandfaster.net
Британският мотоциклетен производител Triumph обяви новия Rocket III Roadster, който ще присъства в гамата на марката за следващата година. Бившият круизър вече влиза в друг клас – този на мощните роудстъри, т.е. мускулести стрийтфайтъри, където попада още Yamaha V-Max, макар и доста по-малкия си двигател (1679 куб. см обем). За сравнение Triumph Rocket III Roadster се задвижва от познатия в преишните му версии 2,3-летров двигател, който обаче е взел допинг, изразяващ се в 15% увеличено ускорение и мощност от порйдъка на 250 к.с.
 
Преработеният Rocket ще бъде наличен в две вариации на черното – металик и мат, - но освен това роудстърът ще е стандартно оборудван с ABS, разполага с ревизирана ергономия, ново задно окачване и нови заглушители на ауспусите. Промените са насочени към осигуряване на по-голям комфорт и подобрена управляемост на машината.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio