Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Kawasaki Versys още по-странно изглеждащ в новия си образ 2010.

1750 прочита 06.10.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

Без забележими механични промени, но с нови радикални решения в дизайна ще бъде много успешният модел на Kawasaki - Versys - през следващата година. Най-отчетлив сред обновените детайли ще бъде фарът, който във версия 2010 на мотоциклета ще придобие още по-футуристичен вид. Обтекателят около фара също е преработен, както са нови и корите около радиатора. Силуетът на обновения Versys става по-агресивен и внушава значително повече респект. Промените в облика на нас ни се нравят.

За сметка на външния вид отвътре мотоциклетът си остава непокътнат - задвижва го все същият 649-кубиков редови двуцилиндров двигател с мощност 62 к.с. и водно охлаждане.

По всичко личи, че промените целят да покажат повишеното качество на изработка в Kawasaki, нещо в което Зелените търпяха критика през предишни години.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio