Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Възможност да тествате новия VFR1200F на специално организирана от Honda прессреща.

1552 прочита 09.10.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Вчера (08.10.2009) станаха достояние на широката публика първите официални фотографии, както и характеристики от техническата спецификация на дългоочаквания Honda VFR1200F. По този повод японският производител Honda предлага уникалната възможност на всеки желаещ да тества новия спортен турър, въплъщаващ бъдещето на марката в мотоциклетната индустрия. Почитателите на Honda и тяхната продукция, най-вече двуколесната, могат да се регистрират на посветения на VFR1200F сайт за шанса да тестват лично въпросната машина. Тестовете ще се проведат на специално организирана прессреща. Други подробности засега не са ни известни.

Призоваваме нашите читатели да изпитат своя късмет, току-виж някой от вас извадил печелившата карта. Успех!

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio