Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

E-moto cafe, със съдействието на Стрийтмото, организира томбола с награди по случай предстоящия си първи рожден ден.

2836 прочита 15.10.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
 
Във връзка с предстоящото навършване на една година откакто E-moto cafe официално стана част от мотоциклетния свят в електронното пространство, съвместно с нашите партньори от Стрийтмото, организираме томбола с награди. Единственото условие да участвате е да сте се абонирали за нашия електронен бюлетин преди 16.11.2009 година, когато ще е тегленето на наградите. Ако все още не сте го направили, побързайте, не ви остава много време. Всички абонати ще имат шанса да спечелят атрактивни награди, предоставени любезно от мотомагазин Стрийтмото. Помнете да следите електронните си пощи! Печелившите ще бъдат обявени на 16.11.2009 година в раздел "Новини" на сайта. Ето какво можете да спечелите: текстилно яке по избор от каталога на Стрийтмото; ръкавици за оф-роуд Tanked; боне; 5 талона за отстъпка при покупка от мотомагазин Стрийтмото или сайта streetmoto.net.

Първа награда: Текстилно мотоциклетно яке по избор от каталога на Стрийтмото.

Втора награда: Ръкавици за оф-роуд Tanked.

Втора награда: Ръкавици...

Трета награда: Боне.

Трета награда: Боне.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio