Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Нов-стар Ural, този път в червено и под името Red October.

3332 прочита 27.10.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
ИМЗ отново радват почитателите си с нов цвят за изконната им платформа на мотоциклет с кош. Украсеният в ярко наситено червено Red October се базира на модела Tourist, който се явява стандартен в каталога с триколесни машини на руснаците.
 
Най-отличителната черта на новия мотоциклет е именно цвета, а една от хипотезите е, че този Ural се появява в чест на деветдесет и втората годишнина от Великата октомврийска революция в Русия и носи някои елементи на заигравка с комунистическата същност на името си и събитието, което възпоменава - вижте гравюрата със сърпа и лопатата на кутията за инструменти отзад на коша. Иначе Red October е със задвижване само на едното колело, т.е. всичко от което бихте имали нужда, освен ако не възприемате оф-роуда много насериозно. Червеният цвят пък е отлично допълнен от елементите в матово черно, придаващи по-съвременен вид на машината. Не се съобщават цени.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio