Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Knox Handroid - мотоциклетни ръкавици с екзоскелет технология.

2638 прочита 03.11.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

Британският производител с дълги традиции в направата на защитна екипировка за мотоциклетисти Knox, разширява продукцията си в сегмента на ръкавиците. Досега името на компанията се свързваше с едни от най-качествените гръбни протектори, но с пускането на пазара на ръкавиците Knox Handroid това вече няма да е така. 

Knox Handroid са висок клас мотоциклетни ръкавици, изработени по революционни технологии каквито са екзоскелетната конструкция за пръстите, клетъчната структура за защита в областта на китката, гелът, предпазващ лодковидната кост на палеца към дланта и механизмът за затягане към ръката, осигуряващ оптимално напасване към вашите размери и даващ повишено ниво на сигурност.

Екзоскелетът е наглед твърда, но гъвкава конструкция, която предпазва пръстите от хиперекстензия и същевременно защитава горната част на ръката от китката надолу. Прилагането на тази новаторска технология е невиждано до момента в защитната мотоциклетна екипировка и показва бъдещите тенденции в тази индустрия. От друга страна специалното внимание, което е обърнато на споменатата много деликатна лодковидна кост на палеца при Knox Handroid също бележи огромен напредък в равнището на защита, която ръкавицата предоставя.

Продажбата на радикалните мотоциклетни ръкавици се очаква да започне през март 2010 година.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio