Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Прототипът Aprilia RSV550 потвърден.

1621 прочита 06.11.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

Продуктовият мениджър на Aprilia, Франческо Полимени, призна под натиска на журналисти, чи Aprilia действително разполагат с прототип на 550-кубиков двигател във фабриката си, който вероятно ще бъде вграден в здравото шаси на малката фурия RS125. Лошите новини са, че целият проект е замразен поради произтичащи от икономическата криза обстоятелства. Когато кризата бъде преодоляна или Aprilia установят достатъчно високо търсене за подобен спортен мотоциклет, попадащ в средния клас, проектът отново може да получи зелена светлина.

Новият двуцилиндров V-образен четиритактов двигател на италианската компания, за който Полимени разкри, че трябва да се доработи, със сигурност няма да е евтин за производство, но ведно с характеристиките на много успешния RS125 RSV550 определено ще си струва, най-малкото да се качи на поточната линия.

Това, което виждате на снимката, естествено, не е реалният модел на прототипа Aprilia RSV550, а фотоколаж на Hell for Leather. 

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio