Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Първи официални снимки на новия Ducati Multistrada 1200.

2264 прочита 09.11.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Както ви информирахме миналата седмица, днес беше дългоочакваната премиера на ревизирания из основи модел Multistrada на италианската компания Ducati. Новият облик на приключенския мотоциклет прави гигантски скок в правилната посока по отношение естетическите дадености на двуколесното. Освен това обаче, Multistrada 1200 вече ще се задвижва от 1198-кубиковият двигател на Ducati 1198, даващ мощност 150 к.с., които да задвижват 192-килограмовото сухо тегло на машината. Друго, което личи от снимките са чисто шосейните гуми на италианския турър. Това, както и останалите технически характеристики на приключенеца, по всичко личи, отново ще задържат марката Ducati до пределите на асфалтовата настилка и нито метър встрани.

Ducati Multistrada 1200, генерация 2010, се среща в стандартна и спортна версия. Последната носи означението "S" и се различава визуално по златистите вилки Ohlins на предното окачване.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio