Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Aprilia Shiver 750 идва още по-изящен в новата си премяна 2010.

1546 прочита 09.11.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Водещият нейкид модел на италианския мотоциклетен производител Aprilia изглежда по-добре от всякога след леките козметични интервенции, които е претърпял за 2010 година. Обтекателите са деликатно видоизменени, височината на седалката е свалена с 5 мм, кормилото е малко по-ниско, стъпенките са вдигнати леко и са изнесени назад,  спирачните дискове вече са вълнообразни, а разцветките също са нови.

Всичко останало по Shiver 750 си остава същото, пренесено от досегашната генерация. Мощността от 92 к.с. и останалите технически параметри на двигателя са запазени, както и рамата с асиметрично разположен шарнир. Окачването отново е нерегулируемо, а ABS-ът е наличен като допълнителна опция.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio