Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Moto Guzzi се развихриха на EICMA с три принципно нови мотоциклетни концепции.

1649 прочита 15.11.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

Италианският мотоциклетен производител Moto Guzzi буквално обра овациите на тазгодишното изложение, посветено на двуколесните машини, EICMA в Милано. Те показаха три принципно нови мотоциклетни концепции, дело на именития дизайнер Пиер Тербланш. Това са прототипите V12 Le Mans, V12 X и V12 Strada. Всички те се отличават с минималистичния си дизайн - запазената марка на Тербланш - и новаторските решения, присъщи на всеки съвременен прототип, каквито са LCD огледалата за задно виждане, LED светлините и набор от други нововъдения. Общото и при трите модела е, че дизайнът е съсредоточен около неизменния за марката двуцилиндров V-образен 90-градусов двигател с напречно разположение и четири клапана на цилиндър. Работният му обем е 1200 куб. см.

Moto Guzzi V12 Le Mans е преоткрития италиански спортен мотоциклет, продължаващ в много отношения традициите, завещани от неговите предшественици. V12 X е по-малко радикалният поглед на Moto Guzzi върху спортните машини, който би се наместил в сегмента на нейкид мотоциклетите. Третото предложение - V12 Strada - представлява радикален стрийтфайтър с заложена визия на супермото. Повече подробности за всеки от тези нови мотори очаквайте в рубриката Прототипи през следващите месеци.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio