Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Moto Guzzi обявиха обновеният за 2010 година Norge GT 8V.

1685 прочита 15.11.2009 0Коментара Добави коментар fasterandfaster.net

Освен радикалните концептуални разработки, които показаха в рамките на мотоциклетното изложение EICMA 2009, Moto Guzzi обявиха и предстоящата поява на ревизирания турър Norge GT 8V. Двигателят е добре познат - 1200-кубиков напречно разположен двуцилиндров V-образен, - като при всички мотоциклети от този производител, само че за 2010-та година получава четири-клапанови глави на цилиндрите вместо предишните с по два клапана.

В новия си облик мотоциклетът опакова 105 к.с. мощ и 113 Nm ускорение. Преразгледани са челният обтекател, който вече дава по-добра защита от стихиите и подобрява охлаждането на двигателя, а окачването е пригодено за по-спортно каране, докато в същото време версия 2010 на Norge GT запазва неуморността и надеждността на своя предшественик. Съхранени са още добре работещата 6-степенна скоростна кутия, карданната вторична предавка C.A.R.C., просторната седалка и отчетливите инструменти, към които е добавен трип-компютър.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio