Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Ники Хейдън “саботира” представянето на Ducati GP10.

2246 прочита 31.12.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com
Миналата седмица пилотът на Ducati в MotoGP Ники Хейдън е снимал със своя iPhone новия мотор, който ще язди през следващия сезон на надпреварата. Впоследствие Хейдън е поместил снимките на своя личен сайт и ето как една премиера изпревари времето си в електронното пространство. Забележимите разлики с предишната генерация на състезателния мотоциклет са по-големите отвори за вентилация на двигателя, може би защото през 2010 година в MotoGP всеки мотор ще разполага с по шест двигателя за целия сезон, и вероятно подобренията са в тази посока - съхраняване ресурса на агрегата. Както и да е. Благодарим на Ники Хейдън и съвременните технологии за тази предварителна информация.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio