Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Заснеха мотоциклета, с който Bimota ще участва в Moto2.

2128 прочита 05.01.2010 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

Официалното представяне на състезателния мотоциклет беше насрочено за 21-ви януари, но находчиви зрители са заснели ексклузивната машина при открити тестове на пистата Бинето край Бари, южна Италия. Спекулираше се, че Bimota ще предоставя шасита на няколко отбора още при новината за сформирането на клас Moto2, но освен че италианската фирма осъществява този план, осигурявайки по непотвърдена информация шасита за FB Corse в Кралския клас, сега вече е вън от съмнение нейното участие със собствен мотор в по-ниския. Това е и първо завръщане за Bimota към състезания от десет години насам.

В YouTube има и видео с подвизите на Bimota-та, заснето от пистата Бинето. Публикуваната от нас фотография е с лошо качество, но разкрива характерния за Bimota силует. Рамата е традиционната за мотоциклетите от тази марка тръбна скелетна Trellis, а подрамата наподобява контурите на фигура оригами.

И един съвет към Bimota - другия път по-внимателно с откритите тестове, когато става дума за мотоциклет, чиято премиера тепърва предстои.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio